T62 Budapest**** - A Z generáció új szállodája, Budapest szívében

Első pillanatra nem lehet érteni: nincs benne a reggeli az árban, nincs wellness részleg, nincs parkoló a szálló alatt, és nincs csoda étterem. Ezeknél nélkül is menő a Z generáció legújabb szállodája, a Nyugati pályaudvarral szemben.
T62 Budapest**** hotel - bemutatunk egy budapesti szállodát

A Z generáció, azaz az 1995 és 2009 között születettek egész máshogy élik az életüket és egész mások az igényeik, mint a korábban világra jötteknek. Úgy néz ki, mintha erre a generációra szabták volna Budapest legújabb szállodáját, amely különleges atmoszférával pótolja a ”hagyományos” szállodák által kínált, megszokott szolgáltatásokat.

A kisebb-nagyobb wellness részleg, a különleges étkeket felvonultató étterem vagy éttermek, a nyugodt környezet és a tágas parkoló a szálló alatt, hozzátartozik a hotelekről kialakult általános képhez. Ezek nincsenek a legfrissebb budapesti szállóban, mert a hotel nem a klasszikus, ”megszokott” vendégekre fókuszál.

A T62 Budapest**** "Egyél, nézz szét, aludj, ismételd" szlogenje jól kifejezi a Gustave Eiffel tervező irodája által megálmodott Nyugati pályaudvarra (1877) néző négycsillagos hotel küldetését. Ez a szálló nem arról szól, hogy teljes luxusban, a kondi- és fitneszterem látogatással, a legfrissebb, legtrendibb konyha technikai megoldásokkal készült ételkölteményeket fogyasztva töltse a vendég az idejét a szállóban.

A T62 Budapest**** arról szól, hogy a 142 szoba egyikében megszálló idegen késő este, hajnalban vagy kora reggel ”beesik” a szobájába. Kipiheni magát, eszik és újra neki indul Budapest felfedezésének.

Ezt könnyű megtenni, ha a bázis a T62 Budapest****, ugyanis nem könnyű Budapest szinte minden nevezetességéhez ennyire közel lévő szállót találni. A harckocsikat kedvelőket pedig ki kell hogy ábrándítsuk, nem az 1961 és 1975 között gyártott T62-es szovjet harckocsiról kapta a nevét a szálló, hanem arról, hogy a Teréz krt. 62 alatt található…

Ha a Z generációval kezdtük, akkor zárjuk is a sort velük, ők másként gondolkodnak, más dolgokat tartanak fontosnak, mint a szüleik és a nagyszüleik. Egy jó mobiltelefon, táblagép vagy okosóra többet jelent számukra, mint a saját autóra vagy a lakásra gyűjtés. Ezért a közlekedésüket is teljesen máshogy oldják meg, bátran használják a tömegközlekedést, a perc alapú autó vagy robogóbérlést.

Még több budapesti szállás, hotel, szálloda, apartman itt!

Ha Budapesten jársz, ne hagyd ki a Széchenyi-fürdőt sem!

Benedek Attila

Kapcsolódó cikkek

Wellness ajánlatok Hévízen - irány a Hotel Palace****!

7 csomagajánlat a Hotel Palace Hévízben

A Hotel Palace Hévíz szálloda 7 csomagajánlata következik.

T62 Budapest**** hotel - bemutatunk egy budapesti szállodát

T62 Budapest**** - A Z generáció új szállodája, Budapest szívében

A Z generáció új szállodája, Budapest szívében található.

7 pozitívum az Anna Grand Hotelről

7 dolog, amit szerettünk az Anna Grand Hotelben

Az Anna Grand Hotel jó választás egy wellness hétvégéhez.