7 csomagajánlat a Hotel Palace Hévízben

A Hotel Palace Hévíz a Hévízi-tótól mindössze 200 méterre található. Igazán megéri ide utazni a családoknak, pároknak, hiszen számos csomagajánlat közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet. Hetet mutatunk most be.
Wellness ajánlatok Hévízen - irány a Hotel Palace****!

7 olyan csomagajánlatot hoztunk most a Hotel Palace Hévíz szállodából, amelyeket mindenképp érdemes kipróbálni, hiszen árban és szolgáltatásokban is megéri.

1. 3=4 "aroma" csomag

A csomag 4 éjszakát biztosít a hotelben félpanziós ellátással, valamint a wellness használatával. Természetesen a csomag nem merül ki ennyiben, hiszen az ár tartalmat 1 db aromamasszázst/fő és 1 db frissítő talpmasszázst/fő. A csomag kisgyermekes családoknak is jó választás lehet, hiszen az ár a Csemete erdő játszóház használatát is tartalmazza.

2. Palace Wellness Élmények

Ez a csomag a garantált relaxáció és kikapcsolódás, hiszen a hotelben való 3 éjszakai szállás, félpanziós ellátás és a wellness teljeskörű használatán kívül egy tójegy is jár az ezt a csomagot választó vendégeknek. Ez viszont még nem minden, hiszen a hölgyeknek egy 20 perces fej-nyakmasszázs, a férfiaknak pedig egy 20 perces hátmasszázs is jár.

3. Hello Ősz

Az ősz beköszöntével egyre több ember megy wellness szállodába a strandok helyett. Ehhez nyújt tökéletes csomagajánlatot a Hotel Palace Hévíz is, hiszen a Hello Ősz ajánlat magába foglal 2 éjszaka szállást, félpanziós ellátást, és a pihentető wellness szolgáltatásokat.

És van egy külön őszi szünet wellness akciós csomag is.

4. Karácsony a Palace-ban

A karácsony közeledtével tökéletes alkalmunk nyílik arra, hogy egy wellness kikapcsolódásban vegyünk részt az ünnepek alatt. A csomag 2 éjszakai szállást biztosít félpanziós ellátással, ezen kívül pedig karácsonyi ünnepi vacsorán vehetónk részt és egy karácsonyi ünnepi műsort is megtekinthetünk. Természetesen a wellness szolgáltatásokat is tartalmazza a csomag.

5. Forró puncs

Az ajánlat 2 éjszakát foglal magában félpanziós ellátással, és egy forró puncs elfogyasztásával. A szállodai wellness szolgáltatások is igénybe vehetőek, és a Csemete erdő játszóház használatát ebben a csomagban is tartalmazza az ár.

6. Senior kúracsomag

A csomag senior korú vendégei 7 éjszakát tölthetnek a szállodában, amely napok alatt garantált kikapcsolódásban lehet részük. A csomag félpanziós ellátást kínál, a wellness szolgáltatások igénybe vételét nyújtja és 1 db orvosi vizsgálatot/fő, 6 db gyógyító kezelést /fő és 1 db tójegyet/fő is biztosít.

7. Fergeteges Szilveszter a Palace-ban

Az idei szilveszteri ajánlat is igen kecsegtető a Hotel Palace Hévízben. A csomag 2 éjszaka szállást, félpanziós ellátást és köszöntőitalt biztosít a vendégeknek. December 30-án egy "Old Fashioned" revü show-n vehetünk részt, december 31-én pedig a szilveszteri gálavacsorán, amelyen programokkal és éjféli büfével várják a kedves vendégeket. A szilveszter éjszakai hangulatról sztárvendéggondoskodik. Az egész este jó hangulatát a hotel állandó szilveszteri zenekara a Trióda Party Zenekar kínálja.

Kapcsolódó cikkek

Wellness ajánlatok Hévízen - irány a Hotel Palace****!

7 csomagajánlat a Hotel Palace Hévízben

A Hotel Palace Hévíz szálloda 7 csomagajánlata következik.

Budapesti szállások: 12 Revay Hotel*** - egy szép budapesti szálloda

12 Revay Hotel*** - Szállás Budapest belvárosában

A 12 Revay Hotel*** talán az egyedüli szálloda, amely ennyire közel van a főváros nevezetességeihez.

A legszebb vidéki szállások, ahol esküvőt is tarthattok

A legszebb vidéki szállások, ahol esküvőt is tarthattok

Vidéki esküvői helyszínek százai várnak benneteket, ha a lakodalmat a természetben vagy ahhoz közel, esetleg egy kastélyszállóban tartanátok meg.