A legszebb vidéki szállások, ahol esküvőt is tarthattok

A tökéletes helyszín megtalálása sok időt és energiát igényel, hiszen a hatalmas választékból nem könnyű egy mellett letenni a voksot. Biztosan számos olyan szálláshely van, ahol el tudnátok képzelni magatokat egy hétvégére, esetleg ott tartanátok meg a lakodalmat, ám nincs elegendő hely a vendégek számára. Cikkünkben olyan vidéki esküvői helyszíneket gyűjtöttünk csokorba, ahol meg is tudtok szállni.
A legszebb vidéki szállások, ahol esküvőt is tarthattok

Vidéki esküvői helyszínek

Több lista is van arról, hogy Budapesten hol lehet eseményeket tartani, ám kevesen szedik össze azokat a vidéki esküvői helyszíneket, ahol esküvő is tartható. A falusi vendéglátóegységek kapcsán a legfőbb probléma a helyhiány szokott lenni. Kivel ne fordult volna még elő, hogy barátokkal és családdal látogatott volna el egy erdőhöz közeli vendégházba, ahol nem volt elég ágy a vendégek számára? Nem lehetetlen azonban olyan épületre lelni, ahol akár egy nagyobb násznép is kényelmesen elfér.

Teleki-Degenfeld kastélyszálló

A romantikus helyszín tökéletes megoldás a Nagy Napotokra. Itt minden vágyatokat valóra váltják, segítenek a szervezésben, egészen a másnapi távozásig. Miután több mint harminc éve foglalkoznak lakodalmak tartásával, így számukra már semmi sem lesz meglepő vagy lehetetlen kérés. Végig támogatnak és segítenek majd benneteket, ráadásul a szállással sem lesz gond. A teljes kapacitás 54 fő, de lehetőség van további 13 vendégágy elhelyezésére is. Ennél nagyobb eseménykor pedig a környékbeli szállásadók nyújtanak további támogatást.

TB Ranch

Ha egy igazán vintage és rusztikus esküvőre vágytok, akkor pedig ott a Nyírabonyban található TB-Ranch, amit pont nektek találtak ki. A helyszín távol van a város zajától, emellett pedig közel van a természethez, így igazán családias hangulatban telhet a lakodalom. A ranch igazi pajtaesküvő élményt ad a számotokra, ami felejthetetlenné teszi majd a fogadalmatokat.

Vinatus borpince

A Vinatus borpince a Dél-Dunántúlon, azon belül is Villányban található. Az ízletes borok mellett remek lehetőséget kínál egy kisebb lakodalom tartására is. Ideális választás az autentikus jelleget és a különleges borokat kedvelők számára. Az elegáns kialakítás nincs hatással a családias hangulatra, így a siker garantált. A környéken ráadásul számos szálláshely áll rendelkezésre, amelyben eldugott jellegük miatt mindig akad szabad hely a vendégek számára.

Varga Tanya Hotel

Aki pedig az Alföld környékén él, itt szeretne lakodalmat tartani, annak remek megoldás a Varga Tanya Hotel. A vidéki romantikás kedvelők előszeretettel választják ezt a vidéki esküvői helyszínt, hiszen a számos program között még lovagolni is lehetőségetek lesz. A belső terek rendkívül elegánsak, letisztultak, amit egyedi dekorációval koronáznak meg.

Összegezve

Vidéki esküvői helyszínek között nézelődtök? Nemcsak szállásra, hanem egy jól felszerelt rendezvényteremre is szükségetek van? Akkor bízunk benne, hogy az alábbi cikkünkben találtok olyan helyszínt, amely megfelel az ízléseteknek és az igényeiteknek egyaránt.

Kapcsolódó cikkek

A legszebb vidéki szállások, ahol esküvőt is tarthattok

A legszebb vidéki szállások, ahol esküvőt is tarthattok

Vidéki esküvői helyszínek százai várnak benneteket, ha a lakodalmat a természetben vagy ahhoz közel, esetleg egy kastélyszállóban tartanátok meg.

Budapesti szállások: 12 Revay Hotel*** - egy szép budapesti szálloda

12 Revay Hotel*** - Szállás Budapest belvárosában

A 12 Revay Hotel*** talán az egyedüli szálloda, amely ennyire közel van a főváros nevezetességeihez.

Fedezzük fel Várpalotát!

Fedezzük fel Várpalotát!

Várpalota rengeteg látnivalót ígér számunkra. A Pe-Ki Lux Apartmanban pedig meg is szállhatunk.