7 exkluzív hotel a Maldív-szigeteken

Az Indiai-óceánon található szigetország rengeteg turista kedvenc nyaralóhelye.
Maldív-szigetek legszebb szállodái

Az Indiai-óceánon található szigetország rengeteg turista kedvenc nyaralóhelye. A szigetek nem emelkednek 2,5 méternél magasabbra a tengernél, és egyik sem nagyobb 13 négyzetkilométernél. Ha ezt elképzeljük, már tudhatjuk, hogy ez a tökéletes helyszín egy tengerparti nyaraláshoz. Természetesen számos hotel várja a vendégeket, nagyon nehéz választani közülük.

Ha menekülnél a télből, a Maldív-szigetek egy kiváló választás. Az Indiai-óceánon található szigetország rengeteg turista kedvenc nyaralóhelye. A szigetek nem emelkednek 2,5 méternél magasabbra a tengernél, és egyik sem nagyobb 13 négyzetkilométernél. Ha ezt elképzeljük, már tudhatjuk, hogy ez a tökéletes helyszín egy tengerparti nyaraláshoz. Természetesen számos hotel várja a vendégeket, nagyon nehéz választani közülük.

1. MALAHINI KUDA - BANDOS

A háromcsillagos hotel a Bandos nevű szigeten található. Ez egy apró sziget, ahol mindössze ez a szálloda található két éttermével és bárjával és természetesen mindezt egy csodálatos strand és korallzátony veszi körül.

2. HOLIDAY ISLAND

A szintén háromcsillagos Holiday Island az Ari-atoll déli végén lévő zátonynál található. A szigetet fehér homokos tengerpart és kókuszpálmák szegélyezik, és összesen 142 helység várja a nyaralókat a hotelbe. Tökéletes választás lehet akár egy nászutas nyaraláshoz is.

3. BANDOS ISLAND RESORT

A négycsillagos szálloda az Észak-Male atoll déli részén helyezkedik el. A zátony kiválóan alkalmas búvárkodásra és merülésre. A hotel 225 szobával várja a vendégeket, akik különböző szolgáltatások közül válogathatnak, és ég a gyermekek is igazán jól érezhetik magukat.

4. ELLAIDHOO MALDIVES BY CINNAMON

Az Ellaidhoo-sziget az Ari-atoll keleti részén található, átmérője mintegy 300 méter. A szálloda tökéletesen van felépítve a sűrű növényzet között. A hotel étterme, a Malamathi tengeri különlegességeiről híres, de ezenkívül is található még étterem és bár (medencebár, snackbár) is a szálló területén. A szolgáltatások között szerepel, hogy akár kirándulni is lehet a gyönyörű szigeten.

5. ADAARAN PRESTIGE OCEAN VILLAS HUDHURAN FUSHI

A 37 exkluzív és nagyvonalúan berendezett villa az Adaaran Hudhuran Fushi Resort része. Ezek a villák fa cölöpökre épültek, egy 500 méter hosszú stég mentén, ami a tengerbe nyúlik. Abszolút nyugalmas, gyönyörű és exkluzív nyarlásban és pihenésben lehet részük azoknak, akik ezt a hotelt választják.

6. ADAARAN SELECT MEEDHUPPARU

A négycsillagos hotel a Raa-atollon található, a széles, homokos tengerparton. Számos szabadidős tevékenység és szolgáltatás érhető el a hotel területén, emellett a 215 szobában All Inclusive ellátást kapnak az ide látogató vendégek.

7. KOMANDOO ISLAND RESORT

Végül egy ötcsillagos szálloda, amelynek szigete főleg sűrű halelőfordulásáról híres. Ez a kis hotel leginkább egy pihentető, lezser, nyugalmas nyaralásra épült, ezért ha gyermekekkel szeretnénk nyaralni, nem ez a megfelelő választás. Az lehet viszont akkor, ha imádjuk az éttermeket, a sportot és a búvárkodást, mert itt ezek kipróbálására többféle lehetőség is nyílik.

Kapcsolódó cikkek

Luxushotel a Garda-tónál - irány Olaszország!

Luxus Hotel a Garda-tónál - mutatjuk a képeket

A párok kedvenc hotele a Garda-tónál, a Quellenhof Luxury Resort Passeier.

7 érdekesség Horvátországról

7 érdekesség Horvátországról

Egy kedvelt nyári úti célunk Horvátország. De milyen érdekességeket rejt ez a velünk is határos ország?