Gyógyszeres táska, összehajtható hátizsák, utazópárna, autós hűtőtáska

4 utazási cikk a Tchibo webáruház kínálatából.
Gyógyszeres táska, összehajtható hátizsák, utazópárna, autós hűtőtáska - Tchibo webáruházA gyógyszeres táska az elsősegély kellékeknek, és a különböző gyógyszereknek nyújt majd megfelelő tárolást, nekünk pedig azt biztosítja, hogy mindig könnyedén, egy helyen megtaláljuk ezeket az eszközöket – így minden helyzetre felkészülten vághatunk neki az újabb kalandoknak! Két átlátszó belső zsebében, az alsó nyitott rekeszekben és a fedélben található hálós betétben rendszerezetten tárolhatjuk az otthoni patika út közben is nélkülözhetetlen termékeit, amelyekhez a körbefutó cipzár mindig könnyű hozzáférést biztosít!

Ha szeretnénk egy könnyen magunkkal vihető plusz táskát is, akkor az összehajtható hátizsák biztosan jól jön majd, hiszen a rávarrt tasakba hajtogatva egészen kicsi helyet foglal csupán. A hálós betoldással ellátott, állítható vállpántos hátizsák ennek ellenére még plusz tárolóhellyel is rendelkezik, hiszen oldalán két hálós, elöl pedig egy cipzáras zseb található rajta, így a cipzáras főrekesz mellett néhány könnyebben hozzáférhető rész is akad majd rajta!

A kínálatban az utazás időszakát kényelmesebbé és kellemesebbé varázsoló megoldásokat is bőven találunk, amelyek közül az autós hűtőtáska különösen praktikus, ha négy keréken indulunk hosszabb útra! A táska 12, vagy 230 V-os csatlakozón keresztül látható el árammal, kiegészítő ventilátora pedig gondoskodik az gyors és egyenletes hűtésről, amivel akár 17 °C-kal a környezeti hőmérséklet alatt tarthatjuk a benne tárolt üdítőket és élelmiszereket. Három vezetőelemével könnyedén rögzíthető az ülésre a biztonsági övvel, miközben a fedélben található tömítőgyűrűnek köszönhetően kevesebb kondenzvíz képződik a használata során. A láda 36 cm-es magasságával 1,5 literes palackok befogadására is képes.

A 2 az 1-ben utazópárna a kényelemhez segít hozzá: fejpárnából pillanatok alatt alakítható át tarkópárnává, így mindig azt a verziót használhatjuk, amire a leginkább szükségünk van. A mikrogolyókkal töltött kis eszköz bármelyik felhasználási mód esetén igazodik minden mozdulathoz, emellett az érintése is kellemes, hiszen mindkét formájában két különböző borítású oldala van: az egyik mikroszálas plüssből, a másik pedig könnyű, rugalmas, kevert anyagból készült. A párna a rajta található kis fül segítségével könnyedén és biztonságosan rögzíthető a poggyászhoz, így használaton kívül sem kell tartani az elvesztésétől!

Bőröndök pedig itt találhatók.

Kapcsolódó cikkek

Milyen borokat fogyaszthatunk a vendéglátóhelyeken?

Milyen borokat fogyaszthatunk a vendéglátóhelyeken?

Legyen szó hazai vagy külföldi vendéglátó egységről, szerencsére számos bort közül válogathatunk az ételek mellé. Lássuk tehát ezeket!

Költöztetés télen

Költöztetés télen

A téli költözés számos kihívást jelenthet, beleértve a jég és a hó lehetőségét az utakon.